E-Fatbiket

Metsäpoluille ja hiekkasärkille sähköavusteisella fatbikella

Sähköfatbikella pääset vaivattomasti liikkumaan vaikeissakin maastoissa. Sinulle, perheellesi tai vaikkapa kaveriporukallesi on tarjolla viisi tehokasta, luotettavaa ja käytöltään turvallista sähköfatbikea. Takaamme, että niillä kurvailet sujuvasti niin metsäpoluilla kuin asfalttiviidakossa.

Pyörämme testataan ja huolletaan aina ennen vuokrausta. Näin varmistamme, että matkanteko on sujuvaa ja luotettavaa koko vuokrauksen ajan!

Ohjeistamme pyörien käytön aina ennen vuokraamista. Saat käyttöösi kaiken tarvittavan pyöräilyä varten, kuten tarvittavat suoja- ja huoltovälineet, joten et tarvitse muuta kuin säänmukaisen vaatetuksen.
E-fatbiket ovat noudettavissa Kalajoen Keskuskarista tai Himangan Kyläpaarista. Ota meihin yhteyttä ja kerro, kumpi noutopaikka sopii paremmin!

Lapset mukaan retkelle vetokärryssä

Perheen pienimmät matkustavat mukavasti lastenvetokärryssä. Kärryjä on kaksi kappaletta ja kummassakin on paikka kahdelle lapselle.

E-Fatbike kolme eri kokoa

Sähköpyörämme ovat laadukkaita ja luotettavia GZR:n fatbikejä.

  • S-M -koko soveltuu noin 150-170cm pyöräilijälle.

  • M-L -koko soveltuu noin 170-185cm pyöräilijälle.

  • L-XL -koko soveltuu noin 180-195cm pyöräilijälle.

Pituusrajat ovat viitteellisiä, joten myös näitä lyhyempi tai pidempi voi huoletta polkea pyörällä.

Pyörävuokraan sisältyy aina halutessa myös kypärä, lukko, pumppu ja satulalaukku, josta löytyy ensiapuvälineet ja työkalusetti.

Voit tutustua hinnastoon ja varausehtoihin ennen varaustiedustelua.

Pyörät noudetaan ja palautetaan vuokrauspisteeltämme Kalajoen Keskuskarista.

Kysy tarjousta pidemmistä vuokrauksista, vuokrauksista esimerkiksi ryhmille tai toimituksesta Kalajoen lähialueelle (Himankaa, Kannus ja Kokkola).

Vuokraa E-Fatbike

Hinta:

Sähköavusteiset fatbiket   
25€ / tunti
45€ / 3 tuntia
70€ / päivä
100€ / vuorokausi
Lisävuorokausi 70€

Kuljetuskärry lapsille  
20€ / tunti
30€ / päivä
40€ / vuorokausi  
Lisävuorokausi 20€

Kesto:

Sopimuksen mukaan joko tunneittain tai vuorokausittain. Päivävuokrauksissa nouto klo 12 ja palautus klo 20 mennessä. Vuorokausivuokrauksissa nouto klo 12 alkaen ja palautus klo 10.

Varausohje:

Valitse päivämäärä sekä tarvittaessa kellonaika ja klikkaa sitten haluamasi pyörän koko, niin pääset tekemään varauksen.

Jos haluat lisätä fatbikevaraukseen lastenkuljetuskärryn, merkitse Lastenkuljetuskärry-tuoteoption kohdalla tarvittavat tiedot ja klikkaa tuoteoption kohdalla erikseen Varaa, jolloin se laskee kokonaishinnan. Sen jälkeen klikkaa vielä alla olevaa Varaa-painiketta, niin varauksesi siirtyvät ostoskoriin.

Vuokrauspaikka:

Keskuskarin venesatama, Keskuskarintie 166

Himangan Kyläpaari, Kannuskyläntie 6, 68100 Himanka

Ajo-ohjeet Keskuskarin venesatamaan: Käänny valtatie 8:lta Hiekkasärkkien alueelle ABC-liikennemyymälän kohdalta. Aja suoraan kohti liikenneympyrää. Poistu liikenneympyrän kolmannesta liittymästä Keskuskarintielle. Aja suoraan noin 2 km, kunnes saavut Keskuskarin venesatamaan. Olethan satamassa viimeistään 5 minuuttia ennen lähtöä! 

Jäikö kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä

Yhteystiedot

  • SeaFox Kalajoki Oy
  • Y-Tunnus: 3270494-2
  • Puh. 0442375884
  • seafoxkalajoki@gmail.com
Copyright © 2023 Sea Fox Kalajoki Oy | Powered by Digimarkkinointi Donetti