Meriretki Hiekkasärkkien edustalla

Kalajoen Hiekkasärkät levittäytyvät silmän kantamattomiin

Nyt sinulla on mahdollisuus nähdä upea alueemme mereltä käsin, DMS Matildan kyydissä. SeaFox Kalajoki vie sinut veneajelulle Hiekkasärkkien edustalle. Samalla voimme kiikaroida matkailualuetta mereltä käsin ja bongailla tuttuja maamerkkejä. Uudesta perspektiivistä on mukava suunnitella lomapäivien seuraavaa ohjelmaa!

Varaa ohjelma:

Hinta:

Aikuinen: 30€

Lapsi: 20€

Kesto:

Noin puoli tuntia

Kulkuväline:

DMS Matilda / Yamarin Cross

Ehdot:

  • Matildalla voimme kyyditä enintään 9 henkilöä, Yamarin Crossilla enintään 6. Jos teillä on iso ryhmä, voimme lähteä kahdella veneellä eli maksimi osallistujamäärä on 15 henkilöä. Valitse ryhmänne henkilömäärä varausta tehdessäsi.

  • Lähtijöitä tulee olla yhteensä vähintään 3 henkilöä, jotta retki toteutuu. Tällöin vene on Yamarin. Voit tehdä varauksen alle 3 henkilölle, mutta jos muita varauksia ei tule, joudumme perumaan lähdön. llmoitamme Sinulle retken peruuntumisesta tai siirtymisestä, mikäli tarvittavaa määrää osallistujia ei tule.

  • Lapsiksi katsotaan alle 15-vuotiaat.

  • Huomioi säävaraus! Turvallisuussyistä emme lähde retkelle, jos merenkäynti on kovaa.

Lähtöpaikka:

Keskuskarin venesatama, Keskuskarintie 166

Ajo-ohjeet: Käänny valtatie 8:lta Hiekkasärkkien alueelle ABC-liikennemyymälän kohdalta. Aja suoraan kohti liikenneympyrää. Poistu liikenneympyrän kolmannesta liittymästä Keskuskarintielle. Aja suoraan noin 2 km, kunnes saavut Keskuskarin venesatamaan. Olethan satamassa viimeistään 5 minuuttia ennen lähtöä! 

Turvallisuus

Yhteinen turvallisuutemme on meille tärkeää. Käymme läpi asiakkaidemme kanssa veneilyyn liittyvät turvallisuustekijät ennen retkille lähtöä. Jokaiselle asiakkaallemme puetaan myös pelastusliivi ennen veneeseen astumista. Käymme läpi myös tärkeimmät turvallisuusasiat ennen lähtöä.

Mikäli Sinua askarruttaa mikään retkiimme liittyvä turvallisuustekijä, olethan yhteydessä meihin!

Toivomme, että tulet retkillemme vain terveenä. Huolehdithan myös hyvästä käsihygieniasta.
Meillä on myös saatavilla käsidesiä ja kasvomaskeja tarpeen mukaan.

Jäikö kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä

Yhteystiedot

  • SeaFox Kalajoki Oy
  • Y-Tunnus: 3270494-2
  • Puh. 0442375884
  • seafoxkalajoki@gmail.com
Copyright © 2023 Sea Fox Kalajoki Oy | Powered by Digimarkkinointi Donetti