Meriretki Maakallan saarelle

Tutustu kanssamme Maakallan itsehallintoalueeseen

Maakalla on pieni ja tunnelmallinen saari 16 kilometriä Kalajoen Hiekkasärkiltä. Maakalla on paljastunut veden alta vasta 1400-luvulla ja siitä on muotoutunut vuosisatojen saatossa kalastajien tukikohta. Saari on yhä itsehallintoaluetta.

Ammattitaitoiset kipparimme vievät sinut Maakallan saarelle, missä pääset tutustumaan upeaan puukirkkoon ja pieneen pappilaan sekä nautit vanhan kalastajakylän tunnelmasta ja saaren ainutlaatuisesta luonnosta. Kesällä 2021 Maakallassa avattiin myös uusi museo.

Tuoretta savusiikaa on lähes aina saatavilla saarella paikallisen kalastajan toimesta! Viivymme Maakallassa noin kaksi tuntia.

SeaFox Kalajoen kyydillä pääset Maakallaan toukokuusta lokakuuhun. Tervetuloa kyytiin!

Varaa ohjelma:

Hinta:

Aikuinen: 70€

Lapsi: 50€

Kesto:

Noin kolme tuntia, josta kaksi tuntia Maakallan saarella

Kulkuväline:

DMS Matilda tai Yamarin Cross

Ehdot:

 • Matildalla voimme kyyditä enintään 9 henkilöä, Yamarin Crossilla enintään 6. Jos teillä on iso ryhmä, voimme lähteä kahdella veneellä eli maksimi osallistujamäärä on 15 henkilöä. Valitse ryhmänne henkilömäärä varausta tehdessäsi.

 • Lähtijöitä tulee olla yhteensä vähintään 4 henkilöä, jotta retki toteutuu. Voit tehdä varauksen alle 4 henkilölle, mutta jos muita varauksia ei tule, joudumme perumaan lähdön. llmoitamme Sinulle retken peruuntumisesta tai siirtymisestä, mikäli tarvittavaa määrää osallistujia ei tule.

 • Lapsiksi katsotaan alle 15-vuotiaat.

 • Huomioi säävaraus! Turvallisuussyistä emme lähde retkelle, jos merenkäynti on kovaa.

Lähtöpaikka:

Keskuskarin venesatama, Keskuskarintie 166

Ajo-ohjeet: Käänny valtatie 8:lta Hiekkasärkkien alueelle ABC-liikennemyymälän kohdalta. Aja suoraan kohti liikenneympyrää. Poistu liikenneympyrän kolmannesta liittymästä Keskuskarintielle. Aja suoraan noin 2 km, kunnes saavut Keskuskarin venesatamaan. Olethan satamassa viimeistään 5 minuuttia ennen lähtöä! 

Turvallisuus

Yhteinen turvallisuutemme on meille tärkeää. Käymme läpi asiakkaidemme kanssa veneilyyn liittyvät turvallisuustekijät ennen retkille lähtöä. Jokaiselle asiakkaallemme puetaan myös pelastusliivi ennen veneeseen astumista. Käymme läpi myös tärkeimmät turvallisuusasiat ennen lähtöä.

Mikäli Sinua askarruttaa mikään retkiimme liittyvä turvallisuustekijä, olethan yhteydessä meihin!

Toivomme, että tulet retkillemme vain terveenä. Huolehdithan myös hyvästä käsihygieniasta.
Meillä on myös saatavilla käsidesiä ja kasvomaskeja tarpeen mukaan.

Jäikö kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä

Yhteystiedot

 • SeaKalajoki
  (Heavy Metal
  Consultation Oy)
 • Y-Tunnus: 2108399-2
 • Puh. 0504056548
 • seakalajoki@gmail.com
Copyright © 2023 Sea Fox Kalajoki Oy | Powered by Digimarkkinointi Donetti